Democratia face bine la rinichi?

http://www.cotidianul.ro/132044-Premierul-kosovar-este-un-lider-mafiot-baron-al-traficului-de-droguri-si-organe

Cica premierul kosovar este un lider mafiot si a ucis in proportie de masa pentru a alimenta traficul de organe umane.

Vai! Nu pot sa cred asa ceva! Abia ce ma convertisem si eu de la ideologia national-comunisto-ortodoxisto-legionaroido-securisto-fascisto-stalinisto… (pe linia punctata poate pune fiecare tot ce mai crede ca e periculos) la democratie. Am avut o epifanie (ca domnul Clismaneanu, modelul meu preferat de intelectual) care ar parea ca acum este un pic pusa la indoiala.

Induiosatoare poza de famiglie: dl. Bernard Kouchner (actualul ministru de externe francez), dl. Hashim Thaci (actualul premier al "republicii" Kosovo) si generalul Wesley Clark (coordonatorul operatiunilor de bombardare a Serbiei in 1999)

Totusi, aceasta stire nu imi mai clinteste noile convingeri fervent democratice datorita faptului ca sunt un adevarat intelectual, de elita, deci dispun de un intreg aparat conceptual si de rationamente solide care ma pot ajuta sa stapung valul gros al manipularilor securiste in care cad conationalii mei mult mai stupizi. Voi reda mai jos aceste rationamente, pentru a-l ajuta pe colegul meu in lupta pro-democratie, Cristian Partulescu si pentru a da un exemplu de gandire democratica si civism, atat de necesare unei natiuni care nu pare sa fi dobandit in cei 20 de ani reflexele necesare unei democratii functionale (scuzati daca se umple monitorul de rumegus… cu siguranta nu e de la limbajul de lemn, care stim ca se practica doar in „fostul regim”).

Deci: domnul Thaci este un apostol al democratiei, ca si domnul Clismaneanu. Domnul Thaci lupta impotriva cizmei comuniste sarbesti si rusesti! Altfel nu il pupa parinteste doamna Albright prin 1999. Toti intelectualii de elita stim ca doar Rusia, tarile cu deficit de democratie si tarile locuite de „patibulari” sunt un paradis al oligarhilor si coruptiei.

Eu cred ca aceasta stire este o manipulare a caracatitei kaghebiste. Cred ca ar trebui stearsa stirea de pe internet si sanctionati jurnalistii de CNA, pentru a apara deontologia si libertatea cuvantului, care stim ca e serios compromisa acolo unde nu e democratie!

Aceasta stire nedemocratica pare sa insinueze ca maestrii in democratie si deontologie din Occident ar „pune botul” la un amarat de rinichi comunist de sarb (rosu). Ca adica ar inchide ochii si ar „palma” si ei ceva din lucrativa intreprindere pusa pe roate de domnul Thaci. O minciuna evidenta! Stiu eu bine cum functioneaza CONSPIRATIA securistilor, care vor sa compromita democratia! Ca orice intelectual, nu pot sa imi pun inteligenta la indoiala intrebandu-ma daca domnii respectabili si democrati de la Bruxelles sau Washington ar „pune botul” la vreo valiza cu bani produsi din rinichi de comunist sarb sau din privatizarea Sidex… Eu nu cred in teoriile conspiratiei, precum diversi bigoti si ignoranti!

Ca orice intelectual, stiu de la deontologii de la TV ca in Romania coruptia este exclusiv o secretie naturala a acestui popor cu „suflet de fecale”, care nu poate sa apuce pe calea democratiei adevarate, de inspiratie occidentala, fiindca GENETIC are „inima ca un cur” (vorba domnului Patapievici)… Oh, sa nu credeti ca domnul Patapievici e rasist! Eu sunt un intelectual si stiu de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, institutie de stat platita de patibularii mioritici, ca rasism este doar cand spunem sintagme abjecte si total neadevarate ca de exemplu ca „tiganii fura”, nu cand spunem „romanii au suflet de fecale”… Cand spunem ca „romanii au suflet de fecale” este libertate de opinie si totodata un demers de auto-asumare curajoasa intru educatie democratica.

Deci sa fie clar: coruptia, mafia si saracia de la noi sunt exclusiv un fenomen national, mioritic, ale carui cauze se afla exclusiv in Romania, fara nici o legatura cu mecanismele de functionare ale democratiei, care sunt perfecte si reprezinta visul de aur al intregii omeniri de milenii. Si fara nici o legatura cu vreo mafie mai mare din ograda taticilor democratiei. Acolo sunt numai politicieni neprihaniti si bine intentionati, adevarati democrati, buni tehnocrati, plini de bune intentii si de deontologie, ca domnul Jeffrey Franks, de la care avem doar de invatat si pe care noi, prostii, trebuie sa ii tratam cu temenele. Nu cred ca asemenea oameni de bine ar putea sa se imbratiseze cu domnul Thaci daca acesta ar fi un criminal in masa. Sau daca vreodata s-au imbratisat iar acum ii infig pumnalul, cu siguranta e din cauza ca atunci NU STIAU ca e „bad boy” si au fost pacaliti, saracii. Iar acum s-au desteptat si evident, repara greseala cu diligenta, intocmai ca niste oameni cu inalta contiinta morala.

Deci sunt convins ca personalitati precum Richard Holbroke, Madelaine Albright, Bernard Couchner, Javier Solana nici rinichi nu au mancat de la masa bogata a domnului Thaci, nici gura nu le miroase. Dar totusi cred ca le-ar prinde bine sa „serveasca” ceva creier…

Oricum, pana una alta e bine sa va paziti rinichii in democratie: beti ceaiuri, fiindca puteti sa faceti pietre la rinichi. Beti ceaiuri medicinale si ganditi-va si la cauza libertatii si democratiei in lume: daca vreodata totusi e nevoie de rinichi ca sa finantam insurgenta democratica in Iran, ce vom face cu niste rinichi plini de bolovani? Asta daca nu cumva interzic si ceaiurile… ca e economie libera, de piata, si de aia trebuie sa folosim numai medicamentele grijuliu preparate de marile companii transnationale farmaceutice (modele autentice de capitalism si libertate).

Ah, ce mandru sunt ca suntem si noi in lumea buna a democratiei! Si ca avem deontologi buni care sa ne certe daca gandim gresit si sa infiereze poporul roman care voteaza politicieni „pe masura lui”… Afara nu au ce sa infiereze si nici nu scheauna vreun deontolog ceva a protest, desigur, doar pentru ca politicienii din Occident sunt exact asa cum ii stim: buni profesionsti si cinstiti. Hai sa ne traiasca deontologii!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: