Alain Soral despre feminism

Cateva precizari revelatoare despre natura anti-feminina a feminismului, punctate doct de dizidentul si eseistul francez Alain Soral:

Reclame

4 comentarii to “Alain Soral despre feminism”

 1. Asa naspa am comentat? :)) Precizez ca sunt doar speculatiile mele, nu e nimic batut in cuie. Si nu, nu sunt de acord cu femeia la cratita. Dar nici cu femeia la cratita, la job si cu copilul in brate si si si…. Si nici cu feminismul exagerat din Islanda, unde barbatii sunt zeta masculi.

 2. Savuros. Si sa nu uitam de faptul ca feminismul a distrus si calitatea familiei. Copiii raman singuri, sau sunt crescuti de autoritati nereprezentative si neimplicate (bone, profesori etc.) Mama apare in peisaj cateva ore pe zi, ostenita. Tensiunile cresc in multe cupluri, din cauza inegalitatii obligatiilor de data aceasta – domestice versus profesionale.
  Un copil care sta singur acasa sau care are prea putin contact cu parintii va deveni un adult anxios, depresiv, singuratic si fricos.
  Va avea o multitudine de slabiciuni exploatabile. Se va retrage cel mai probabil in munca, sau vicii, pentru a-si putea ignora gandurile ce-l framanta.
  Calitati „pozitive” pe care le va putea avea insa: independenta si bazarea pe fortele proprii.
  Independenta il va face mai dinamic pe piata economica, iar bazarea pe fortele proprii va aduce inca o distanta intre el si comunitate – il va face superficial si egoist in relatiile sale personale – asadar nu va avea legaturi stranse…. Deci… Unde nu-s doi, puterea nu creste…

 3. Thank you for posting this.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: